Over ons

Bert Houben

Aspirant-sommelier en oprichter van B-wine

“Wijn is mijn passie, u helpen met de keuze van de juiste wijn – om uw menu of speciale gelegenheid net dat ietsje specialer te maken en bij de keuze van het perfecte (relatie)geschenk – mijn doel!“

We gaan er prat op dat je bij elke aankoop zou moeten weten wat je koopt en waarom je het koopt. Daarom adviseren we je graag bij het vinden van jouw persoonlijke smaak, de perfecte match bij dat ene gerecht of het ideale geschenk om je dierbare te plezieren.

Altijd GRATIS geleverd in de postzones 35xx

GRATIS verzending in heel België vanaf €100

Online bestellen en afhalen te Zonhoven als het jou past

Levering

Wil je graag onze wijntjes proeven in een gemoedelijke sfeer met vrienden of familie?

Scroll dan naar onder en lees alles over ons unieke "Show&Tell" concept! Een heuse privé wijndegustatie bij je thuis die zelfs GRATIS kan zijn. Proost!

Show & Tell

Je geeft een feestje en heb je geen flauw idee wat, laat staan hoeveel je gasten gaan drinken?

Wij leveren voldoende en nemen de niet geopende flessen graag terug!

Party Service

Niet voldoende wijn of champagne glazen voor al je gasten?

Wij leveren je samen met de wijn voldoende glazen die je gratis mag gebruiken voor jouw evenement!*

Glazenservice

Show & Tell

Wat is een Show&Tell?

Gezellig samen met vrienden, familie of kennissen thuis of waar je wil wijn proeven onder het deskundig advies van onze aspirant-sommelier Bert.

Bert is 30 jaar en in 2015 afgestudeerd als aspirant-sommelier aan de CVO hotelschool te Hasselt en tevens oprichter van B-wine.

Met zijn kennis wil hij wijnliefhebbers wat meer vertellen over wijn. Zo zal je op een Show&Tell niet alleen wijn leren proeven en objectief beoordelen, maar doorloop je als het ware een mini wereldreis van verschillende landen en gebieden tijdens een toffe uiteenzetting.

Hoe werkt het?

Als organisator zorg jij voor wat brood en nodig je je gasten uit.

Wij zorgen voor de juiste wijnen en brengen onze degustatieglazen mee zodat je na afloop uiteraard niet met de afwas blijft zitten.

Wat kost het?

Je betaalt een vast bedrag ongeacht het aantal deelnemers tot een maximum van 12 personen.

De prijs is afhankelijk van de formule die je kiest. De berekening is echter steeds dezelfde:

Je koopt als het ware de te degusteren flessen aan de prijs waarvoor wij ze verkopen op de website, daarbij komt standaard een kleine onkostenvergoeding.

Als we verder dan 30km rond Zonhoven komen dienen we een extrakilometervergoeding van €0,6 per bijkomende km aan te rekenen.

Uiteraard laten we al wat over blijft in de flessen na afloop van de Show&Tell bij jou achter. Het zijn immers jouw flessen.

Hoe wordt het GRATIS?

Na afloop van de Show&Tell krijgen jij en je gasten de kans om wijn te bestellen. Dit is echter geheel vrijblijvend en als organisator kan je uiteraard ook vragen om dit niet te doen.

Doen we dit wel, dan maken wij van alle bestellingen van die avond de optelsom en op dat bedrag krijg je als organisator een tegoedbon van 10% voor een volgende aankoop bij B-wine.

Na ontvangst van alle betalingen bezorgen we jou je persoonlijke waardebon die je voor het volledige bedrag kan opkopen zonder verdere voorwaarden.

Locatie

- Van MEI tem SEPTEMBER kan je doorgaans elke ZATERDAG van 9u30 tot 12u binnenspringen voor wijn en/of advies. (Kijk op onze facebookpagina of we de eerstvolgende zaterdag geopend zijn en/of stuur even een berichtje om te verifiëren).

- Van DINSDAG tem VRIJDAG tussen 17u en 20u en op ZATERDAG tussen 10u en 13u zijn er standaardslots om je BESTELLING af te halen.

- Verder werken we OP AFSPRAAK, dus geef gerust een seintje als je op een ander moment wil langskomen voor advies of om je bestelling op te halen.

B-wine Concept Store

Schutenseweg 29, 3520 Zonhoven

Afhaalpunt op afspraak

ZATERDAG (MEI tem SEPT)

09:30 uur - 12:00 uur

Kom vrijblijvend langs!